tirsdag den 12. august 2008

Rhinlandet


Meget kan man sige om at bo i centrum, fx. at der er for meget larm, for meget smog, for mange mennesker, MEN når man i løbet af fem minutter kan komme ned til Rhinen er jeg faktisk ret fleksibel. På billedet er vist en lille del af min nye løberute. Slå den Danmark! ;-)


Ellers er forældrene lige rejst og på trods af at jeg synes de er dødirreterende, så savner jeg dem alligevel. Gud forstå hvorfor menneskelige forhold skal være så mærkelige. Jeg savner selvfølgelig også alle mine venner. Det er først nu at jeg opdager, hvor ensom det føles, når man endnu ikke har dannet et netværk.
Jeg er sikker på at det nok skal komme, og indtil da har jeg jo min bedste ven, min lille laptop, min lille baby. Det betyder selvfølgelig at enhver form for kontakt fra Jer er mere end bare almindelig velkommen.

Har dog fundet dele af mit gamle netværk i form af mine gamle klassekammerater fra 4. klasse på Tysklands svar på facebook www.wer-kennt-wen.de. Det skal nok blive sjovt når man ikke har set hinanden i 13 år.
Ellers venter jeg stadig på mit SIM-kort, der er røget tilbage til afsenderen fordi vi ikke liiiige nåede at sætte mit navn på døren før torsdag. Så indtil videre er skype min redning, da det ikke er helt billigt at ringe til en tysk telefon fra en dansk mobiltelefon i Tyskland (Surprise!!).
I morgen er planen at tage til min første jiu-jitsu træning i Tyskland (kan jo ikke holde mig væk), så det bliver meget spændende. Nu må vi bare håbe de kan lide mig, ellers må jeg jo banke fornuften ind i dem. ;-)

1 kommentar:

Sacha sagde ...

Ahhh.. Sol, eller sådan ser det ud til.

Men det ser rigtig skønt ud der ved Rhinen.

Men som gammelt postbud, er det "sjovt" at læse at ikke kun danske postbude er korte i lunten med manglende navn på lejlighederne.