søndag den 17. august 2008

Historisk Vinfest

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at jeg har en svag forkærlighed for rødvin. Dertil er ingen begivenhed bedre til at udleve sin tilbøjelighed end den historiske vinfestival i Heimersheim http://www.historisches-weinfest-heimersheim.de/. Det er en begivenhed, der tiltrækker mennesker i alle aldersklasser og det er i sig selv en fryd at se den ellers rimelig beherskede ældre generation af tyskere rende rundt og slingre. :-) Ikke at jeg var i stand til at gå på en lige linie, men mere om det senere.
Heimersheim er en lille by med et fantastisk smukt centrum og til festen opstilles der boder med alt fra vin og mad til kunsthåndværk på middelaldermaner. Mange af indbyggerne er klædt ud og der er musik på alle hjørner. Mig og mine ledsagere slog os ned i et hjørne, hvor der blev spiller på sækkepibe og trommer, en blanding, der lyder overraskende godt.
Bag bandet kan man i baggrunden ane en bruser. Den bruges når man har været nede i den opvarmede badebalje. Den benyttes fortrinsvist uden tøj, men med joint.
Derudover forefindes et super udvalg af middelalderlige madvarer, blandt andet den tyske specialitet, Flammkuchen, der er en slags pizza med supersprød bund. De bages i stenovne og det er hårdt arbejde at producere dem. Armene i forgrunden tilhører en kvinde!!
Ellers er der bare liv og glade dage og et ton mennesker, der resulterer i at alle forsøg på at bevæge sig fra et sted til et andet foregår i snegletempo. Så kan man også rigtig lære hinanden at kende. ;-)
Nå, men jeg regner stærkt med at tømmermændene har fortaget sig i morgen, når jeg skal på arbejde.

1 kommentar:

Klipklap sagde ...

Wheee!! Ser ud som du hygger dig! Kan godt lide din demonstration af den korrekte indtagelse af gæret druesaft: ikke noget pjat med langstilkede vinglas - nej, flasken i halsen og hovedet tilbage! *LOL*
Det lader også til der er godt gang i trommerne og udklædning (og afklædning) i baggrunden. :-)