torsdag den 7. august 2008

Ankommet


Så er jeg lykkeligt ankommet til Bonn og min nye lejlighed er....ja....lille. Den ligger på 4. sal, er fyldt med skråvægge og når man skal i bad, skal man bruge møntindkast. Men til gengæld er den fyldt med søde mennesker. Der er som sagt ikke voldsomt meget plads på mit værelse, og det var lidt af en udfordring at få placeret indholdet af mine tre flyttekasser plus to sportstasker, men det lykkedes med varierende succes (se billede).

Min udlejer er også noget speciel, hun bor på anden sal, mens hendes søn bor på tredje (hvem sagde nepotisme??). Den dame skal godt nok stryges med hårene, men det er jo også godt at få lidt træning i. ;-)

Vi har internet, men indtil videre kun et kabel. Eftersom min sambo skal aflevere sit speciale i morgen, har hun lidt forrang til kablet. Jeg sidder derfor på en cafe (cafe podcast), hvor man via deres hjemmeside, kan følge med i, hvem der sidder på cafeen (http://www.cafe-podcast.de/). Der vil jeg nok være at finde relativt ofte. ;-)

Indtil tirsdag har jeg stadig ferie, så jeg bruger tiden på at slappe af, finde alle de nærmeste jiu-jitsu og karate klubber og på lørdag skal jeg med Remagens Brandvæsens båd med og se "Rhein in Flammen" langs Koblenz. Det bliver bare super!!!

1 kommentar:

Klipklap sagde ...

Wayhay! Det ser da velindrettet ud! Du har sågar plads til en grøn plante! Prøv at snig dig med på billedet næste gang! .-)